Interiér bytu vo farbách jesene

Spoločenský priestor veľkorysého bytu do veľkej miery zhltla kuchyňa. Bolo teda výzvou zariadiť neveľkú obývačku tak, aby mohla rozrastená rodinka tráviť čas pohromade so všetkými ratolesťami. Bolo nutné nezapratať priestor, ale zároveň vytvoriť úložný priestor. Krátku obývaciu stenu navyše delili dvere do spálne. Ako logický krok sa preto javilo potiahnuť obývaciu stenu povedľa dverí až do širokej chodby oproti veľkej kuchyni. Keďže je tak úložný priestor ďaleko od sedenia, nezaťažuje sediacich.

Varianta s dizajnovou tapetou

Varianta s bledohnedým nábytkom

Napriek fyzickému rozdeleniu majú obe časti steny rovnaké hlboké skrinky na ukladanie vecí. Drevený dizajn vitríny symetricky korešponduje s náprotivnými drevenými lamelami. Tie sú použité kozmeticky už len pre optické rozšírenie krátkej televíznej steny, v inak nevyužitom priestore za terasovými dverami.

Všetko je uspôsobené tak, aby množstvo detí mohlo robiť úlohy za veľkým stolom alebo si kresliť na konferenčnom stole s úložným priestorom pre kreatívne potreby. Tak stolík ako aj vysoké nástenné skrinky sú vyššie, aby sa pod obe mohli zasunúť dodatočné taburetky či ratanové sedáky z Ikei. Aj tieto dodatočné možnosti sedenia do istej miery kompenzujú nedostatok plnohodnotného sedenia na gauči a umožňujú rodine byť spolu. Ďalšie malé miestočko na sedenie ratolesti je aj na skrinke pri vitríne.

Čistá biela varianta obývačky s drevenými prvkami

Varianta s dekoratívnou omietkou

Variantla v maľovke farby nábytku

Varianta s plytkým nábytkom Ikea

Varianta s jesennými farbami

obyvacka